Voor docenten

Gratis vermelding van wekelijkse lessen

Buiten-Yoga.nl streeft er naar om een zo compleet mogelijk overzicht te bieden van buiten-yoga locaties in heel Nederland. Wekelijkse* yogalessen op een buitenlocatie zijn gratis aan te melden (*minimaal 4 lessen achter elkaar).

Losse lessen (pop-up; niet wekelijks) kunnen vermeld worden in onze event agenda. Als Premium Community Member kan je het hele seizoen onbeperkt losse pop-up lessen toevoegen. Gaat het echt om een eenmalige les, dan is er natuurlijk ook de mogelijkheid dit als een losse vermelding in de event agenda te zetten. 

Zet je les(sen) op de kaart!

1. Klik rechts bovenaan deze pagina op "aanmelden"

2. Maak een account aan

3. Je kunt nu in het systeem eenvoudig per locatie je lessen toevoegen

4. Lesvermelding graag in het Nederlands. Wil je de vermelding ook in het Engels? Dat kan! Links bovenaan staat 'language - Engels'. 

5. Heb je lessen toegevoegd? Deze worden binnen 4 werkdagen goedgekeurd door ons. Na maximaal 4 werkdagen staan ze online in het overzicht. 

6. Geef je op meerdere dagen in de week buiten-yoga lessen? Zet deze lessen dan in één vermelding. Zo kan iedereen jouw aanbod in een oogopslag zien!

Vragen? Mail dan naar info@buiten-yoga.nl

Draag bij aan de Buiten-Yoga.nl community én haal meer uit je lesvermelding! 

Zonder al jullie lessen op de meest mooie plekjes van Nederland zou Buiten-Yoga.nl natuurlijk niet kunnen bestaan. Wij zijn er voor jullie en we doen niets liever dan er voor zorgen dat er steeds meer yogi's in Nederland in aanraking komen met yoga in de natuur. Onze community members maken het voor ons mogelijk om Buiten-Yoga.nl onder een steeds groter publiek onder de aandacht te brengen. Jouw support draagt direct bij aan de groei van outdoor yoga en maakt het mogelijk om meer mensen in contact te brengen met de natuur en yoga. En daar krijg je zelf ook meteen veel voor terug! Jouw support draagt direct bij aan de groei van outdoor yoga en maakt het mogelijk om meer mensen in contact te brengen met de natuur en yoga. En daar krijg je zelf ook meteen veel voor terug! 

Community Member pakket

Community members

 

*Prijs is ex. BTW 

Event promotie mogelijkheden

Aanmelden workshops, events en reizen

Voor het plaatsen van pop-up lessen, workshops, events, retraites en yoga docenten opleidingen in de event agenda vragen we een kleine bijdrage.

Evenementen kunnen aangemaakt worden in je account. Op het moment dat een event is aangemaakt, nemen we contact met je op over de betaling. Als de betaling is voldaan wordt de activiteit zichtbaar in de event agenda.

Event pakketten

Prijzen events

*Alle prijzen zijn ex. BTW

Partner logo

Als Buiten-Yoga docent kan je ons en mede-docenten helpen om van Buiten-Yoga een succes te maken. Dit kan je onder andere doen door onderstaand partner logo op je website te plaatsen met een linkje naar Buiten-Yoga.nl (of naar de pagina op de site waar jouw lessen staan). We doen ons uiterste best om eenieders lessen te promoten onder een zo groot mogelijk publiek. 

We waarderen het enorm als alle docenten ons hierbij een handje helpen, plaatsen van de website badge kost weinig tijd, maar heeft groot effect voor ons allen Buiten-Yogi's. Als het aan ons ligt wordt buiten yoga dé nieuwe yogatrend!

Mocht je gebruik als Buiten-Yoga partner gebruik maken van een van onze betaalde partner pakketten, dan verzamel je via Buiten-Yoga.nl ook reviews over je lessen. In dat geval kan je een van onderstaande partner badges met review rating op je site zetten!

 

Algemene partner badge

Buiten-Yoga partnerbadge

 

Partner bages met review rating

Partner badge Buiten-Yoga 3 sterrenPartner badge Buiten-Yoga 4 sterrenPartner badge Buiten-Yoga 5 sterren

 

Hoe plaats ik de badge op mijn website? 

  • Klik (rechter muisknop) op een van de afbeeldingen hierboven
  • Kies voor "opslaan als" en kies een naam
  • Upload de afbeelding op je website met een link naar www.buiten-yoga.nl 

Liever HTML?

Je kan de badge ook met een stukje html op je website ziten. Hiervoor gebruik je de volgende code: 

<img src="https://www.buiten-yoga.nl/system/images/W1siZiIsIjIwMTgvMDYvMDkvM3pscDBvMWhvNl9CdWl0ZW55b2dhX2JhZGdlX25vbmUucG5nIl1d/Buitenyoga_badge_none.png?sha=a8f9fe9ae88933ae" title="Partner badge Buiten-Yoga algemeen" alt="Buiten-Yoga Partner" data-rel="225x255" width="300" height="90" >

Meer weten over Buiten-Yoga.nl? 

Neem een kijkje op de over ons pagina! 

We wensen jullie een fantastisch seizoen toe! 

Zonnige groet, 


Jennifer & Deborah 

 

Jennifer & Deborah