Over ons

Over Buiten-Yoga.nl

Buiten-Yoga brengt yogadocenten en deelnemers in contact met zichzelf, elkaar en de natuur.

Ervaar yoga in de natuur! Lekker met je voeten in het zand, met grassprietjes tussen je tenen of op het water op een Stand Up Paddle board. Op Buiten-Yoga.nl tref vind je een uitgebreid overzicht van yogalessen op heerlijke buiten-locaties door heel Nederland.

Zoek en boek een yogales bij jou in de buurt op een voor jou passend moment; na het werk in de buurt of tijdens een dagje uit in eigen land. om na het werk buiten te ontspannen of boek een les of workshop ergens in het land en combineer yoga met een weekendje weg in eigen land. Je kunt zoeken op datum, yogastijl en soort locatie. Daarnaast vind je in de agenda een uitgebreid overzicht van evenementen en workshops door het hele land. Heel veel buiten-yoga plezier!

 

Platform voor yogadocenten

Buiten-Yoga.nl streeft er naar om het groeiende aantal yogadocenten in Nederland te faciliteren in het organiseren en promoten van yogalessen buiten.

Samen inspireren we yoga liefhebbers door heel Nederland om de outdoor yoga experience zelf te beleven. Docenten kunnen de hun lessen gratis op Buiten-Yoga.nl zetten. Indien er meer promotie gewenst is, zoals vermeldingen met reviews of in de evenementenagenda (retreat of workshop), kan er tegen een klein bedrag een Community Member pakket worden afgenomen.

 

Founders Buiten-Yoga.nl

In 2016 is Buiten-Yoga.nl opgericht door Jennifer Schregel & Iris Kester. Het idee is ontstaan vanuit een gedeelde passie voor natuur en yoga. Echter, een helder overzicht om buiten yoga in Nederland te beoefenen ontbrak op internet. Jennifer en Iris hebben toen hun krachten gebundeld en het platform Buiten-Yoga.nl gerealiseerd. Iris heeft Buiten-Yoga.nl eind 2016 verlaten voor nieuwe avonturen. Ze is nog steeds actief met BlooM Yogatassen

 

Management Buiten-Yoga.nl

In 2017 wordt Buiten-Yoga.nl gerund door Jennifer Schregel & Deborah Hoeks. 

Een platform heeft een sterke fundering en diversiteit nodig met verschillende opinies en expertise.  Daarom zijn er in 2017 verschillende freelancers en vrijwilligers -met een passie voor yoga en natuur - outdoor betrokken bij Buiten-Yoga.nl. Zij bezoeken met regelmaat lessen, schrijven blogs en helpen bij events van Buiten-Yoga.nl. 

Wil je een bijdrage leveren aan Buiten-Yoga.nl? Neem contact op! 

 

Jennifer Schregel

Naast het management van Buiten-Yoga.nl is Jennifer op flexibele basis in te huren voor conceptontwikkeling en marketingadvies vanuit 020 Concepts. Jennifer heeft in 2016 nog twee yoga concepten gelanceerd: Yoga-Art (kunst voor en door yogi's) & BedrijfsYogaPro (een professioneel landelijk platform voor bedrijfsyoga).

 

Deborah Hoeks

Deborah is haar hele leven al dol op water en buiten spelen. Na vele jaren in commerciële functies in de sportbranche te hebben gewerkt, heeft zij ze de keuze gemaakt voor meer vrijheid, studie en verdieping in de werking van het menselijk lichaam. In 2010 heeft ze Yoga Hands opgericht. Ze geeft ze les in diverse yogastijlen (inclusief Stand Up Paddle Yoga!) en is ze werkzaam als massage therapeut. Vanaf maart 2017 deelt ze haar kennis met liefde voor yoga en de natuur, om de community van Buiten-Yoga verder uit te bouwen!

 

Jennifer Schregel & Deborah Hoeks

Jennifer SchregelDeborah Hoeks