Outdoor coaching

Coaching in de buitenlucht

Als je eerder yoga hebt beoefend in de buitenlucht of een buiten yogales hebt gevolgd, weet je wat de frisse buitenlucht voor je kan doen. Je haalt beter adem, het verfrist je hoofd en je voelt je letterlijk meer gegrond. Met yoga leer je vanuit lichaamsbewustzijn steeds beter naar je lijf te luisteren en er goed voor te zorgen. Discipline op de mat werkt door buiten de mat. Als je interesse hebt in yoga zal je zeker ook het stuk persoonlijke ontwikkeling tegen zijn gekomen. Een prachtige aanvulling op je practise, waarbij je zal merken dat het werken met je mindset ook het nodige effect heeft op je lichaam! 

Groeiende populariteit coaching

De afgelopen heeft de vraag naar coaching een enorme groei doorgemaakt, die zichtbaar is in alle sectoren en beroepsgroepen, zowel bij werknemers in loondienst als bij zelfstandig ondernemers. Geen gekke ontwikkeling als je met het oog op ons steeds drukkere bestaan. Als je lekker in je vel zit, merk je dat ook in je werk. Vitaliteit en veerkracht zijn van essentieel belang in werkprestaties. Steeds meer bedrijven ondersteunen hun werknemers door coaching te faciliteren vanuit een persoonsgebonden opleidingsbudget. En als zelfstandige zijn coaching kosten natuurlijk gewoon aftrekbaar. 

Waarom coaching in de buitenlucht? 

In de eerste plaats natuurlijk omdat het veel lekkerder is in een afgesloten ruimte binnen! En daarnaast hebben we nog wat goede redenen voor je: 

  1. Praten tijdens het lopen geeft een vrijer gevoel dan wanneer je tegenover iemand zit die je constant aankijkt 
  2. De rust, schoonheid en symboliek van de natuur kan inspireren en als een natuurlijke spiegel werken bij het verkrijgen van nieuwe inzichten
  3. De kalmte van de natuur - gecombineerd met beweging - maakt dat je beter kan aarden, waardoor je dichter bij jezelf komt en je intuitie scherper is
  4. Door te wandelen maakt je lichaam automatisch dopamine en endorfine aan, waardoor je lekkerder in je vel komt te zitten 
  5. In de buitenlucht kom je makkelijker uit je comfort zone, wat de coaching sessies ten goede komt

Outdoor coaches

Buiten-Yoga.nl werkt vanuit haar ambassadeursprogramma nauw samen met verschillende docenten die je ook regelmatig terug zal zien op onze #buitenspelen events en retraites. Twee van deze docenten zijn gespecialiseerd in outdoor coaching. We stellen je graag aan hun voor! 

Maartje Derksen 

Maartje Derksen

Maartje heeft enorm veel ervaring op het gebied van positieve psychologie, mindset training en persoonlijke ontwikkeling. Ze heeft haar kennis op dit gebied samengebracht in een tweedaagse Masterclass in Happiness. Een superleuke, toegankelijke en praktische tweedaagse training. En daarmee een prachtig cadeau voor jezelf! Naast haar Masterclasses begeleid ze mensen door middel van 1 op 1 outdoor coaching. 

Zowel in haar Masterclasses als tijdens haar outdoor coaching sessies geeft Maartje je tools mee om blijvend meer invloed op je leven, meer overzicht, meer geluk, meer zelfvertrouwen en meer plezier te ervaren.

Neem vrijblijvend contact op met Maartje voor meer informatie. 

 

Wilma Werkheim 

Wilma Werkheim

Wilma is sinds 10 jaar werkzaam als yogadocente, personal trainer en coach. Haar lessen geeft ze het liefst buiten. Buiten spelen is van jongs af aan iets wat ze heerlijk vindt. En nu gebruikt ze het speel-element in al haar lessen en coach sessies! Tijdens een coaching sessie van Wilma kan je rekenen op een voldoende fysieke beweging, waarbij je uit je hoofd gehaald wordt en er ruimte ontstaat om samen tot nieuwe inzichten te komen. 

Neem vrijblijvend contact op met Wilma voor meer informatie. 

Tips van Buiten-Yoga.nl om meer rust en geluk in je leven te ervaren

1. Nooit meer te druk

In "Nooit meer te druk" geeft Tony Crabbe je op basis van nieuwe inzichten vanuit de psychologie praktische handvatten om in een steeds drukker wordende wereld overzicht een rust te bewaren. Niet door to-do lijstjes en time-management, maar door bewustwording en aandachtsmanagement. 

Nooit meer te druk

2. De logica van geluk

3. Boek regelmatig een buiten yoga les voor jezelf! 

Yoga in de buitenlucht combineert lichamelijke beweging met verstilling in de natuur; de ideale cominatie om even aan de drukte van alle dag te ontsnappen. Via de zoekfilters op de homepage vind je eenvoudig een les bij jou in de buurt - of kies ervoor om meer van Nederland te ontdekken en een buiten yoga les te combineren met een dagtripje in Nederland of een vakantie-in-eigen-land! Bekijk hier alle lessen.