Wijk aan Zee - Strand Noordpier

Wijk aan Zee - Strand Noordpier

Verzamelen bij Strandpaviljoen Timboektoe

  • Zondag 10.00 - 11.15
  • 17 mei - 18 oktober
  • Slow / easy flow yoga
  • Gaat niet door bij regen en windkracht +5. Check op 06-43229564 of de yoga door gaat.

Door: Yoga & Massage InBalans

"Ontspannen Yoga op het brede strand bij de Pier in Wijk aan Zee. Met zeezicht!"

Gebaseerd op 4 reviews

Strand yoga
Strand yoga
nl

€ 12,00 per les

  • registration_required

    Aanmelden verplicht

Boek nu

Locatie

Reyndersweg 1, 1951 LA Velsen-Noord

Docent(en)

Simone Stam

Reviews

Agnes de Boer

Niets lekkerder om je zondag te beginnen met een heerlijke yogales met de zachte cadans van de zee op de achtergrond. Als ik les heb gehad van Simone ben ik lekker uitgerust en hebben mijn spieren toch het gevoel dat ze wat hebben gedaan. Ze heeft een down-to-earth aanpak waarbij je je snel thuisvoelt en geeft iedereen aandacht waar nodig. Na afloop eventueel een duik in zee en samen een lekkere cappuccino drinken.

Femke

Heerlijk begin van de zondagochtend. Genietend van zon zee en strand zorgt Simone ervoor dat je heerlijk met yoga bezig bent en daarin je eigen grenzen kunt verleggen.afwisselend met ademhalingsoefeningen en eindigend met een fijne ontspanning. Zorgt Simone ervoor dat mijn zondag goed begint! Echt en aanrader

Anita

Yoga op het strand is elke zondag weer heerlijk! De omstandigheden zijn steeds anders. Simone daagt je uit om juist die wind, zon of geluiden te gebruiken tijdens haar les. Een aanrader!!!

Danielle

Een yogales van Simone op het strand vind ik een heerlijke manier om de zondag mee te beginnen! De manier waarop Simone lesgeeft is wat mij betreft aandachtig, ontspannend en met humor.

Plaats een review