Den Haag - Zuiderstrand (strandafslag 11)

Den Haag - Zuiderstrand (strandafslag 11)

Verzamelen bij het strandpaviljoen Zuid

  • Zondag 10.00 - 11.15
  • Donderdag 09.30 - 10.45
  • 05 mei - 27 oktober
  • Hatha yoga, Slow / easy flow yoga, Yin Yang yoga
  • De donderdag les is op inschrijving. Les gaat niet door bij hevige regen en onweer, hou Facebook in de gaten voor updates.

Door: Yogaplek

"Voel het zand tussen je tenen kriebelen, ruik de zee, hoor de vogels en doe nieuwe energie op! "

Gebaseerd op 10 reviews

Strand yoga
Strand yoga
en nl

€ 10,00 per les

Boek nu

Locatie

Zuiderstrand slag 11, 2583 Den Haag

Docent(en)

Margreet Zijlstra

Reviews

Helen

Margreet geeft de beste lessen die ik in Nederland heb gevolgd. Ze heeft een hele prettige stem, is kalm en legt de posities duidelijk uit. Het is te merken dat ze veel ervaring heeft. De lessen zijn uitdagend, zodat ze leuk zijn voor mensen met ervaring, maar ook voor mensen zonder ervaring zijn ze niet té uitdagend.
Verder is het strand als locatie ideaal. Fijn om je zondagochtend vol aandacht en energie te beginnen.

Jos de Graaff

Fijne rustige locatie, goed bereikbaar en vlak bij Strandtent Zuid voor een drankje en/of hapje als je nog even lekker wilt blijven hangen. Docente Margreet is echt een topper. Met haar fijne stem leidt ze je door een les vol afwisseling, nodigt ze je uit om een stapje verder te gaan als dat kan of juist rustig aan te doen als dat past. Ze past de lessen aan het weer en de omstandigheden aan, en weet me altijd in een heerlijke ontspanning te brengen, ondanks zon, wind, eventuele drukte .... da's knap en erg fijn. Altijd enthousiast en regelmatig wat Haagse humor, heerlijk 😀

Christien

ik heb al 10 jaar les van Margreet en ze is eenvoudigweg de beste. Ze houdt zelf zo van t Haagse strand en de zee en dat viel je in haar les. Je komt een dik uur in je eigen flow, veel gevarieerde oefeningen met deskundige ondersteuning van Margreet. Mijn zondag kan niet beter beginnen dan met een les van haar op t strand. Het is altijd fijn, ook als t weer wat minder is.

Mieke

Wat n fijne les van Margreet! Veel afwisseling in de oefeningen waardoor je hele lijf aandacht krijgt en ik iedere keer met nieuwe energie wegga. Margreet heeft n open, enthousiaste en persoonlijke stijl van lesgeven en een prettige stem. En tja het strand is natuurlijk n geweldige plek om je zondag te starten. Aanrader!

Anne-Door de Jong

De strandyogakessen van Margreet op donderdag en zondag zijn al vele jaren heel fijn om te volgen. Afwisseling in de lessen, verschillende oefeningen, aangepast aan het strand en de weersomstandigheden. Margreet geeft de lessen met aandacht en liefde voor de yoga, en dat is héél waardevol.

Adriana Winkel

Heerlijke yoga les. Goede balans van inpanning en ontspanning. Margreet is een top docente, heel prettig mens, altijd enthousiast en zeer kundig en motiverend. Ook heel mooi dat de les aangepast wordt aan de verschillende weersomstandigheden. Achteraf nog even zwemmen en koffie drinken. Fantastisch begin van de zondag.

Sonja Schiphorst

Ik volg de lessen van Margreet op het strand. Hele prettige lessen. Geschikt voor ieder niveau. Margreet legt duidelijk uit, prettige stem, en vertelt ook wat meer over de oefeningen en de achter liggende gedachtes. Enorme vakkennis heeft ze. Top mens en docent!

Imke

Dit is een hele fijne yoga strandles. Vaak valt of staat zo’n les met een goede, kundige docent. De docent is Margreet. Ze is een vat vol kennis, ze heeft jaren ervaring met lesgeven op het strand, ze is heel betrokken en ze heeft een heel prettige stem. Haar les is een combinatie van yin en yang en ze zorgt altijd voor een goede balans en variatie in de les. De lesafsluiter is top, maar dat moet je zelf maar komen ervaren😉Ik ga altijd met een heerlijk gevoel weer terug naar huis.

Mijanou van Ingen

Heerlijk rustige locatie. Fijne Ontspannen les. Zo mooi met het geluid van de zee op de achtergrond. Ik houd erg van de manier van lesgeven van Margreet en de prettige stem.

Gemma

Heel prettige yogales, goede opbouw en diversiteit van houdingen. Margreet geeft op een enthousiaste, inspirerende wijze les.
Het is heerlijk om op de grens van land en water, de zuiverende zeelucht in te ademen, de zon op je rug, voeten in het zand.
Aan het slot van een fijne ontspanning, hoor je zachtjes een mooie mantra....
de strandtent is goed bereikbaar en prima om na afloop voor wie wil nog even iets drinken.

Plaats een review