Scheveningen - Personal Training at De Pier

Scheveningen - Personal Training at De Pier

Op het zuid eiland van de Pier vind je Personal Training!

 • Zaterdag 11.00 - 12.00
 • Woensdag 14.00 - 15.00
 • Vrijdag 18.30 - 19.30
 • 01 juli - 28 oktober
 • Vinyasa / flow yoga
 • Zaterdag: Stretch and Chill. Woensdag: Energize. Vrijdag: Flow to the Music (elke week een andere muziekstijl!)

Door: Yoga Vayu

"Yoga op het prive terras van Personal Training op de Pier, de Noordzee onder je en uitzicht over de zee op het strand!"

Gebaseerd op 4 reviews

Yoga op of bij het water
Yoga op of bij water (anders dan stranden)
en nl

€ 12,50 per les

 • indoor_location

  Bij slecht weer vervangende locatie binnen

 • registration_required

  Aanmelden verplicht

 • mats_available

  Matten beschikbaar op locatie

Boek een les

Locatie

Strandweg 152, 2586 JW Den Haag

Docent(en)

Pier

Biddy Messchaert

Bij Personal Training at the Pier bieden we Yoga lessen aan voor kleine groepen en als personal yoga sessies. De unieke omgeving van de zee en het strand bieden een ontspannen en idyllische plaats voor vinyasa flow yoga – het geluid van de zee is uitermate geschikt voor de focus op uw yoga sessie. Yoga is een workout op zichzelf maar kan ook een aangename aanvulling zijn op uw personal training sessies.

Onze Yoga instructrice, Biddy Messchaert, laat de deelnemers van haar lessen zich goed voelen door haar doelgerichte yoga workouts. Biddy is RYT200 gecertificeerd in flow yoga en is begonnen aan haar RYT300 Prana Vinyasa teacher opleiding. Haar toewijding en passie voor yoga zorgen voor positieve veranderingen, zowel fysiek als mentaal.

Reviews

Marianne Engelen-Lohman

Ik zie dat ik vergeten ben, de sterren aan te vinken voor de super yogalessen op de Pier: dat moeten er natuurlijk 5 zijn!
Marianne

Marianne Engelen-Lohman

Na een eerdere yoga les van Biddy Messchaert begin juni op het strand was ik blij verrast te horen, dat zij nu op de Pier -wat een unieke locatie! - haar yogalessen geeft. Het was iets te stormachtig voor buiten, maar in een mooie zaal met de golven duidelijk hoorbaar was het weer een fantastische les: gevarieerd, ontspannen, met oog voor details en persoonlijke aandacht: zo zou elk weekend moeten beginnen!

Joyce can Straaten

Zaterdagochtend yoga op de Pier in Scheveningen bij Yoga Vayu; wat een bijzondere en heerlijke ervaring. Yoga lerares Biddy gaf op ontspannen en deskundige wijze een Stretch en Chill les. Mijn schouder werkt al een tijdje niet zoals ik wil en Biddy bood alternatieven aan die prima werkten. Daarmee gaf ze mij het gevoel dat ik volwaardig meedraaide in de les. De les was prima en de plek is ge-wel-dig! De subtiele muziek leek het geluid van de zee te ondersteunen. En bij de eindontspanning dreef ik op het geluid van de golven weg van de dagelijkse beslommeringen. Ik vond het een bijzonder mooie ervaring en kom gauw terug voor meer.
Meer dan van harte aanbevolen!
p.s moet ook vermeld: fris ruikende schone yogamat en frisse handdoeken.

Mireille Engelen

Op zaterdagochtend heb ik een Stretch and Chill les gevolgd op de Pier. Super locatie, fantastisch het geluid van de golven tijdens de les! De instructrice is erg gastvrij en professioneel. Zeer aan te raden, uitstekend begin van het weekend!

Plaats een review