Scharendijke - Beachclub Perry's

Scharendijke - Beachclub Perry's

Verzamelen beneden bij de entree van de beachclub

  • Woensdag 10.00 - 11.00
  • Zondag 10.00 - 11.00
  • 28 april - 29 september
  • Hatha yoga, Kinderyoga, Power yoga, Vinyasa / flow yoga, Yin Yang yoga, Diverse stijlen
  • Maak je yoga-strandbeleving compleet en profiteer van het speciale yoga-ontbijtarrangement, aangeboden door Beachclub Perry's. De lessen gaan ALTIJD door, ook als 't regent. Alleen in uitzonderlijke gevallen kan de les worden afgeblazen. Dit zal een half uur van tevoren via Facebook bekend worden gemaakt.

Door: Yogamundo

"Bewegen én ontspannen in de buitenlucht, met de wind door je haren en uitzicht op zee en aansluitend een overheerlijk ontbijtbuffet."

Strand yoga
Strand yoga
en nl

€ 10,00 per les

  • indoor_location

    Bij slecht weer vervangende locatie binnen

Boek nu

Locatie

Strand Brouwersdam 1

Docent(en)

Nadine van der Hulle - Yogamundo

Nadine van der Hulle

Yoga in de buitenlucht, met de wind door je haren, zand onder je voeten en uitzicht op zee... je kunt mij niet blijer maken! Als 't aan mij lag, was élke yogales in de vrije natuur! En nee, ik ben zeker niet uitsluitend een 'mooi-weer-yogi'. Juist het spelen met en inspelen op de elementen maakt buitenyoga tot zo'n fantastisch avontuur. Elke keer opnieuw. Naast onze wekelijkse yoga-on-the-beach-sessies organiseren we door het jaar heen ook diverse pop-up events. Op het strand, maar ook elders. Want ons mooie eiland biedt tal van fraaie plekken voor een heerlijk ontspannen of juist uitdagende yoga-sessie! Houd de agenda in de gaten voor het laatste nieuws!

Reviews

Plaats een review