Amsterdam - Zuidas - Nieuwe Meer

Amsterdam - Zuidas - Nieuwe Meer

Verzamelen op het terras (helemaal op de kop voorbij het restaurant de poort door)

 • Maandag 12.00 - 13.30
 • Maandag 19.45 - 21.15
 • Dinsdag 19.45 - 21.15
 • Woensdag 09.15 - 10.45
 • Woensdag 19.45 - 21.15
 • 27 maart - 30 december
 • Diverse stijlen, Overig
 • Wij zijn de bedenkers van deugdenyoga; een bijzondere vorm van yoga waarbij we innerlijke krachten zoals moed, begrip en liefde heel bewust verwerken in de yogalessen

Door: Dolfijnwellness

"Een werkelijk prachtige plek aan het water in Amsterdam"

Gebaseerd op 1 review

Yoga op of bij het water
Yoga op of bij water (anders dan stranden)
nl

€ 15,00 per les

 • indoor_location

  Bij slecht weer vervangende locatie binnen

 • registration_required

  Aanmelden verplicht

 • mats_available

  Matten beschikbaar op locatie

Boek een les

Locatie

Jollenpad 6 1081 KC Amsterdam

Docent(en)

Patty Jongemaets

Patty Jongemaets

Patty Jongemaets is de eigenaar van Dolfijn Wellness. Zij is full time yogadocent, kindercounseler en Reconnective healing practioner. Patty ontwikkelde de deugdenyoga en schreef daar een aantal boeken over. Patty geeft lessen, coacht en verzorgt de opleidingen. Ooit kwam zij met behulp van yoga een burn out en de daaruit voortvloeiende ME te boven. Nu is het haar passie om met yoga zoveel mogelijk volwassenen en kinderen te inspireren om hun dromen en doelen te behalen.

Met deugdenyoga werk je de hele les met een deugd, we lezen eerst iets over de deugd en dat delen we kort met elkaar. Dan zijn de meditatie’s en de houdingen helemaal bijpassend bij de deugd, met krachtige affirmatie’s erbij en mooie teksten. Zo komt de deugd op hoofd , hart en ziel niveau binnen. De moeilijke yogafilosofie die doordrenkt is van deugden. Een deugd wordt op een eenvoudige manier meegenomen in de yogales en is direct toepasbaar in het dagelijkse leven. Yoga brengt verandering bij de mens, met Deugden Yoga zie ik deze bewustzijnsverandering vaak sneller gebeuren. Direct passen mensen al dingen toe in hun dagelijkse leven door de deugd waar we mee werken.

Reviews

Jennifer - Buiten-Yoga.nl

Ik besloot vanmiddag last moment om mee te doen met de les van Dolfijn Wellness bij de Nieuwe Meer in Amsterdam (juist; de nummer 1 locatie uit onze top 5 blog van mei ;)). Want wat is er nou lekkerder dan op een avond als deze wat verkoeling zoeken bij het water - liefst ook nog gecombineerd met je hobby natuurlijk :) En een nummer 1 locatie it is! Met weids uitzicht over het water, nog net in de stad maar ook echt middenin in de natuur! Ik had nog niet eerder kennis gemaakt met deugden yoga. Wat een bijzondere ervaring! Vanavond stond de deugd 'doelgerichtheid' centraal, in combinatie met het 7de chakra. Met enorm veel oog voor detail nam Patty ons mee in de les; van een bijpassende etherische olie, tot een stuk filosofie, asana's, een chakra klankschaal, meditaties en affirmaties - wat een bijzonder complete les was dit! Absolute aanrader!

Plaats een review