Buiten-Yoga.nl en Yoga International vieren de lente! - Castricum

13 april 2019

10.00 - 20.00

Events

Kom op zaterdag 13 april naar het Noordhollands Duinreservaat & geniet van yoga, meditatie, lekker eten, gezelligheid, creativiteit, muziek en nog veel meer!

TICKETS koop je hier!

Dit wil je niet missen! Op zaterdag 13 april vieren we de lente op een prachtige, goed bereikbare locatie in het Noordhollands Duinreservaat. We openen de dag met een gezamenlijke energie-gevende muzikale zonnegroet. Daarna geniet je van inspirerende en verdiepende workshops door topdocenten en sprekers als Esther Ekhart, Marciel Witteman, Isolde Zandee, Sandy Karsten, Maartje Derksen, Nico Kruis, Rhea Stiekema en Deborah Hoeks. Én we trakteren je op lekker eten, gezelligheid, creativiteit, muziek, cultuur, ontspanning, fun, heerlijk uitwaaien in de duinen, dwalen door Huis van Hilde (het leukste historische museum van Nederland!), en nog veel meer verrassingen. We gaan ‘Buitenspelen' met jong en oud, want er is werkelijk van alles te doen, voor beginnende yogi’s en gevorderde yogi’s. ’s Avonds staat er o.a. een rustgevende groepsmeditatie op het progamma in het zachte licht van de namiddagzon, op een duintop met een wijds uitzicht over het unieke Noordhollandse duinlandschap. 

Dit zijn de workshops die je zeker kunt verwachten: Duo Yin Yoga, Happiness Workshop, Arm Balance with a Beat, Acro yoga, Elementen yoga, Vinyasa, Alignment, Flow, je kan het niet bedenken of we hebben het. 

Voor kids zijn er ook voldoende activiteiten geregeld en deelname voor kids is gratis!

Hou voor meer informatie en updates ons Facebook event in de gaten. 

 

-------------------------------------------------------

 

Tickets: 

In je ticket zit deelname aan alle workshops, een dag-duinkaart en entree tot Huis van Hilde. 

 

Reguliere ticketprijs: € 65 (+ € 1 service fee & transactiekosten)

Early Bird tickets: € 49,95

Yoga International leden: € 45,95

 

>> Bestel hier je tickets!

 

Locatie: 

Flow of Yoga - Westerplein 2A/B (recht tegenover het NS station, achterzijde) 

 

Het event vindt plaats op 3 outdoor areas: het Westerplein, het dakterras van Huis van Hilde en het achtergelegen duingebied. Ook hebben we voldoende indoor ruimtes tot onze beschikking zodat we area planning altijd op het weer aan kunnen passen. 

 

Parkeren: 

voor de deur is voldoende gratis parkeergelegenheid op het P&R terrein

 

Kids:

Kids t/m 16 jaar kunnen gratis deelnemen! We verzorgen zowel een kinderyoga als een ouder- en kindyoga workshop. 

 

Eten en drinken: 

Je kan rekenen op een heerlijk en gezond food aanbod tijdens het event. Ook kan er het e.e.a. aan eten en drinken verkregen worden bij Flow of Yoga & bij Huis van Hilde. Neem alsjeblieft je eigen waterfles mee met het oog op de natuur; deze kan je op locatie gewoon bijvullen :)

 

Ca. een week van te voren ontvang je van ons een e-mail met alle praktische info & instructies voor het inschrijven voor de workshops.