De buiten yoga beleving

Ervaar zelf hoe geweldig buiten yoga is!

Met je voeten in het zand woelen, de grassprietjes tussen je tenen voelen of genieten van het briesje op het water. De ervaring van yoga buiten in de natuur geeft een geweldige extra dimensie aan je yogales. Op Buiten-yoga.nl vind je een overzicht van yogalessen op heel veel bijzondere buitenlocaties. Zo kan je zoeken op datum, locatie of yogastijl.

Vind een les bij jou in de buurt om bijvoorbeeld te ontspannen na een lange werkdag of boek eens een les in een andere stad. Je kan er zelfs een yoga vakantieweekend van maken in eigen land!


Strand yoga

Strand yoga

Je dag beginnen met je voetjes in het zand, de zon op je gezicht en de wind door je haren. Dat is yoga op het strand. Buiten-Yoga.nl geeft je een overzicht van alle strandyoga locaties langs de kunst, bij meren, plassen en op stadsstranden.Het geluid van de golven en de wind door je haren: dat is yoga op het strand. Buiten-Yoga.nl geeft je een overzicht van alle strandyoga locaties langs de kust. Maar ook van lessen op strandjes bij meren, plassen of stadsstranden.


Park yoga

Park yoga

Van yoga in het Vondelpark tot in een park bij de Euromast. Ervaar yoga in de natuur, midden in de stad. Soms in alle rust, soms met de bedrijvigheid (gezelligheid) van andere parkbezoekers die wellicht genieten van een picknick of sporten beoefenen. Zo heeft ieder een eigen focus. Aan jou de uitdaging om je focus bij je practise te houden!


Yoga in het bos of in een natuurgebied

Yoga in bossen en natuurgebieden

Naast strand- en parkyoga zijn er nog veel meer prachtige locaties in de natuur; denk bijvoorbeeld aan bossen en natuurgebieden. Van de Veluwe tot het duingebied bij Castricum. Vind een mooie locatie en begin je dag echt goed met een yogales op één van deze bijzondere locaties.


Yoga op of bij het water 

SUP yoga

De afgelopen tijd is SUP yoga enorm in populariteit toegenomen. SUP staat voor stand up paddeling. Je drijft op een brede surfplank, waarbij je je yogahoudingen balancerend op het water uitvoert.
Ervaar yoga op een SUPboard op meren, op zee, of zelfs op de grachten in Amsterdam!
Naast SUP yoga zijn er ook reguliere yoga lessen op fantastische locaties op of bij het water. Wat denk je bijvoorbeeld van yoga op een eiland, waarbij je met een boot naar je yogales wordt gevaren.


Overige locaties

Naast alle bovengenoemde yogalocaties, kent Nederland nog veel meer bijzondere outdoor yogaplekjes die buiten deze categorieën vallen. Denk bijvoorbeeld aan yoga op dakterrassen met een weids uitzicht, of yoga in de boomgaard. Kijk ook eens bij deze categorie voor een unieke buitenyoga spot.

Ga op avontuur met je yogamat en ontdek de bijzondere locaties in het land. 


Geniet!