Women Only! Vrouwen wellness retraites met yoga in Zeeland

FIT body & mind biedt het hele jaar door retraitres waarbij de activiteiten zoveel mogelijk buiten zijn. Dat juichen we toe! Wat is er dit najaar?

Woman only retraite

Vrouwenkracht – Eva Willemijn en Ninouk Hehenkamp
Dit weekend is een uniek weekend voor vrouwen met speciale vrouwenworkshops, yoga, meditatie, natuur, heerlijke gezonde voeding en wellness. Voor vrouwen die weer willen voelen dat ze Leven in plaats van dat ze Overleven. Voor vrouwen die (nog meer) in contact willen komen met hun kracht als vrouw. 

Een letterlijk voedend weekend op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau, die je ook na de retraite nog dagelijks zal kunnen toepassen.

We werken met verschillende elementen die er allemaal op gericht zijn om weer helemaal tot jezelf te komen en je bewust te worden van jouw Vrouwenkracht: jouw innerlijke kracht, je innerlijke wijsheid en je innerlijke rust. In de retraite wordt gebruik gemaakt van verschillende vormen voor verdieping, zoals beweging, mindfulness, visualisatie, oefeningen uit systemisch werk, dans, lichaamswerk, natuur, Ayurvedische voeding en uiteraard ook tijd voor jezelf, voor rust en integratie.

Leven met Hooggevoeligheid – Susan Marletta Hart
Een uniek weekend voor vrouwen met hooggevoeligheid met yoga, meditatie, wandelen en ontmoetingen met gelijkgestemden. We oefenen om in een bewustzijn te komen welke je eigen kracht vrijmaakt en je grenzen leert bewaken.

Balans, zelfvertrouwen en een sterk energieveld grijpen in elkaar en dragen alle drie bij tot een stevige zelfbewuste 'hooggevoelige' persoonlijkheid. Ervaringen uit het verleden hebben jou bescher-mingsmechanismen gegeven die vroeger misschien zinvol waren maar nu je volwassen bent een rijk, vreugdevol en gezond leven in de weg kunnen staan. We gaan op onderzoek uit wat jou remt of tegenwerkt en hoe je kunt gaan 'vertrouwen op' en 'leunen in' je eigen kracht, intuïtie en innerlijke rust. We oefenen met wat belangrijk is in contact en hoe je vanuit een keuze jezelf wel of niet verbindt.

De prachtige combinatie van HSP thema's, yoga, wellness en wandelen in de frisse zeelucht helpt je geest verstillen en geeft je nieuwe positieve energie en levenskracht.

Susan Marletta Hart (1971) is de auteur van de bestseller 'Leven met Hooggevoeligheid, van opgave naar gave'. Ze is internationaal een autoriteit op het gebied van hooggevoeligheid. Zij schreef verschillende boeken over dit onderwerp, geeft cursussen, lezingen, workshops en verzorgt online coachingstrajecten.

Interesse? Klik hier voor meer info.

Plaats een reactie