Winteryoga voor Serious Request

Winteryoga! Zelf had ik het niet verzonnen maar Jose leek het `hartstikke leuk`. Een yoga winter event in het kader van Serious Request. Want kinderen en dood, dat hoort simpelweg niet bij elkaar! Ik had zo mijn bedenkingen: spieren, koud aanvankelijk, hoe houd je ze warm? Is dit wel verantwoord? Maar uiteindelijk kan je de les daarop aanpassen en zijn de mensen natuurlijk ook zelf verantwoordelijk. 

Winteryoga Serious Request

Zaterdag was het zover: er kwamen 24 mensen opdagen! Uit Breda, maar zelfs uit Amsterdam! Gaaf je te hebben leren kennen Jennifer (Buiten-Yoga.nl)!

Winteryoga Serious Request

24 Verschillend gekleurde matten; een vrolijk gezicht. Het was meteen duidelijk dat iedereen er zin in had. Advies vooraf: geniet van je ademhaling, je moet er toch niet aan denken dat dit pijn doet?! Let nog meer dan in een lekkere warme studio op jezelf. Wandel eerst een stukje in dit winterse park. Dan beginnen we te rennen op onze mat. Dat schiet op, we zijn zo warm.

Winteryoga Serious Request

Ik geef pittige oefeningen, die ik soms zelf niet voor kan doen en dan de hulp nodig heb van iemand uit de groep. De ene na de andere jas, vest of muts gaat uit of af. De tijd vliegt. En dan krijg je aan het eind van de les ook nog geen savasana, maar maak je in stilte een wandeling door het park… Petje af voor jullie allemaal! Jose, bedankt voor je fantastische idee, voor al je pr-werk, de gratis consumptiebonnen voor café SamSam, waar we na afloop nog konden genieten van een warm drankje met z'n allen, enz. KANJER!

Winteryoga Serious Request

Plaats een reactie