Top 5 buiten yoga locaties juni

Go grab your mat and go get those necessary Vitamine D's! 

Afgelopen maand zijn er weer een hoop mooie outdoor locaties bij gekomen op de site. Waar ga jij je mat uitrollen deze mooie dagen? Moeite om te kiezen tussen al die prachtige locaties of gewoon zin in een avontuur door Nederland? Meestal maken we een Things-To-Do -lijstje met zaken die niet altijd tot meer ontspanning leiden. Laten wij nu eens een lijstje samenstellen dat een kant-en-klaar recept is voor meer rust, verbinding met de natuur, jezelf en anderen!

Op ontdekkingstocht door Nederland met je yoga mat. In de regio Voorne - Putten wordt je wekelijks verrast met een andere vorm van yoga, op variërende locaties nabij bossen. Neem een wandeling door het prachtige Rosarium park in Heerhugowaard in combinatie met yoga en meditatie of in Utrecht genietend van een Easy Flow les op het gras onder toeziend ook van de vogels in recreatiegebied Ruigenhoek. Wil je met je voetjes in het zand dan ga je naar Aloha in Wijk aan Zee en wil je nog meer verbinding met de natuur? Dan ga je naar De Peerdengaert in Strijen om na afloop van de les met dieren te knuffelen!

Heb je trouwens al gezien dat je alle lessen nu ook direct kan boeken via onze website? Na het bezoeken van een les kan je ook een review achterlaten, waarmee je docenten helpt om beter gevonden te worden op de site en andere yogi's helpt om de leukste lessen te vinden!

Benefits of vitamine D

De mooiste outdoor yoga locaties van juni

1. Voorne-Putten - Wisselende locaties

Yogales Voorne-Putten

2. Heerhugowaard - Rosarium Park

Yogales Heerhugowaard

3. Utrecht - Recreatiegebied Ruigenhoek

Yogales Utrecht

4. Wijk aan Zee - Aloha

Yogales Wijk aan Zee

5. Strijen - De Peerdengaert

Yogales Strijen

Het is natuurlijk fantastisch als een van deze bijzondere locaties net om de hoek is voor je, maar ook als dat niet het geval is hopen we je met deze top 5 van mei geïnspireerd te hebben om nieuwe plekken en yogalessen te ontdekken in de rest van Nederland! 

Enjoy! 

Plaats een reactie