Persbericht: Nieuw online platform voor buiten yoga

Buiten-Yoga lanceert vandaag de nieuwe website www.buiten-yoga.nl. De vraag naar outdoor yoga lessen is de afgelopen jaren enorm toegenomen. Op de site kunnen yogalessen in de buitenlucht eenvoudig gezocht en geboekt worden op datum, locatie of yogastijl. Aan de ene kant helpt het nieuwe online platform yogadocenten om hun lessen onder de aandacht te brengen binnen de outdoor yoga-community en aan de andere kant kunnen yogaliefhebbers eenvoudig en snel hun ideale outdoor les te vinden.

Nieuwe website Buiten-Yoga

Met de start van het voorjaar groeit de behoefte om naar buiten te trekken en de eerste zonnestralen op te vangen. Ontspannen in de natuur, op je yogamat in het bos, in het park, op het strand of op het water op een Stand Up Paddle board! Yoga in de natuur is hét recept voor meer ontspanning en connectie. Maar waar ga je heen om buiten te spelen en yoga te doen?

Het online platform www.buiten-yoga.nl helpt Buiten-Yoga docenten om hun lessen te promoten en maakt het voor yogaliefhebbers mogelijk om eenvoudig dé ideale buiten yoga ervaring te vinden.

“Het toenemende aantal yogabeoefenaars en docenten zorgt voor steeds meer locaties waar je yoga in de buitenlucht kan beoefenen. Afgelopen jaar waren er al 200 buiten-yogalocaties en naar verwachting verdubbelt dit aantal in 2017. Met dit groeiende aanbod is het voor docenten niet makkelijk om online gevonden te worden. En als yoga liefhebber is ‘door de bomen het bos’ vaak niet meer te zien,” aldus Jennifer Schregel, oprichtster van Buiten-Yoga.

De nieuwe website van Buiten-Yoga maakt het nu makkelijk om een yogales in de buurt of op een andere prachtige outdoor locatie in Nederland te zoeken en te boeken. Voor docenten is de vermelding van lessen op Buiten-Yoga.nl gratis.

Ontdek de natuur in eigen land terwijl je yoga doet: www.buiten-yoga.nl


Noot voor de redactie:

Op 7 mei opent Buiten-Yoga.nl het seizoen met een all-day event op het strand in Zandvoort. Met o.a. yoga- en workshops in het kader van bewustzijn, sportieve activiteiten en muzikale optredens.

Plaats een reactie