Gratis buitenyoga deze zomer!

Karma yoga: geven zonder iets terug te verwachten

Wat is er mooier dan een yogales gratis te volgen en daarvoor te doneren wat je de ervaring waard vond? Dat kan deze zomer! 

Er zijn namelijk heel wat outdoor yogadocenten in Nederland die deze zomer gratis lessen verzorgen, op prachtige plekken in het land. Van het Scheveningse strand tot het 'strand' van Breda, en in de mooiste parken van Amsterdam tot Eindhoven. Te gek, want op deze manier kan íedereen in aanraking komen met yoga...en ook nog in de buitenlucht! We hebben alle gratis lessen en die op donatiebasis op een rijtje gezet voor je. Wie wil jij weleens over de drempel trekken om aan yoga beginnen of misschien net even krap bij kas en toch (h)eerlijk tot rust wilt laten komen? Ga op pad met deze lijst! 

Gratis lessen

Gewoon omdat het kan: Yoga is delen.. en dat doen deze yogadocenten & studio's! In verschillende steden in Nederland zijn deze zomer gratis buiten yogalessen te volgen. In Rotterdam is er elke zaterdag een les in de Oude Haven en in Den Bosch kan je op zondagen in Park Westwal terecht voor een Hatha yogales. In Amsterdam is een er gratis Kinderyogales te vinden in het Westerpark en voor volwassenen in het Vondelpark. In Vlaardingen kan je in het Broekpark terecht voor een gratis Slow Flow les. 

Gratis buiten yogales Oude Haven Rotterdam

Gratis buiten yogales Den Bosch Park Westwal

Gratis kinderyogales Amsterdam Westerpark

Gratis yogales Amsterdam Vondelpark

Gratis buiten yogales Vlaardingen Broekpolder

Lessen op donatiebasis

Lessen op donatiebasis vind je in Breda op Belcrum Beach. In onze hoofdstad Amsterdam is het Sloterpark de mooie groene omgeving voor een heerlijk lesje. Meer in het midden van het land, is Recreatiegebied Ruigenhoek bij Utrecht het decor en onder de rivieren is in het Leijpark in Tilburg fijne yoga te volgen. In Alphen aan den Rijn is er aan het water in de buitenlucht bij de Zegersplas een les op donatiebasis te pakken en iaan de kust van Scheveningen kan je op het strand én op de Pier terecht voor een yogaklasje!  

Gratis buiten yogales Breda Belcrum Beach

Gratis buiten yogales Breda Belcrum Beach

https://www.buiten-yoga.nl/classes/38

Gratis buiten yogales Eindhoven Philips de Jonghpark

Gratis buiten yogales Utrecht Recreatiegebied Ruigenhoek

Gratis buiten yogales Tilburg Leijpark

Gratis buiten yogales Alphen aan den Rijn Zegersplas

Gratis yogales op de pier in Scheveningen

Gratis buiten yogales Scheveningen

Plaats een reactie