Eerste editie Yogafestival Schiermonnikoog: uitwaaien en bij jezelf komen

Kan je nog wel een lekker vakantie tripje gebruiken aan het einde van de zomer?

Dit jaar is Schiermonnikoog van 8 tot en met 10 september het podium voor de eerste editie van het Internationale Yogafestival. Een festival voor iedereen; onervaren en ervaren yogi's kunnen opgaan in een gevarieerd programma.


Een mooie nieuwe samenwerking tussen onze eigen Buiten-Yoga docente Josine Olgers uit Schiermonnikoog en Open Yoga Studio uit Groningen. Toen Josine 4 jaar geleden haar eerste les buiten gaf aan haar eigen eilander groep, ontstond het idee voor dit festival. “De natuur is zo mooi in te zetten als metaforen voor het leven. Ik geef de lessen rondom thema's, zoals de aarde, water, vuur, lucht en ruimte. Connectie met de natuur en genieten van het leven op dit festival.” Aldus Josine.

Schiermonnikoog met haar prachtige natuur beleven; vanaf je yogamat, bij een kampvuurtje of tijdens een wandeling door de duinen. Natuur en samenzijn, met de wind in je haren en voeten in het zand. Met je hele gezin of met vrienden er even tussenuit naar één van onze mooie eilanden in Nederland.

Het festival vindt plaats op Camping Seedune. Hier zijn de festivaltenten voor de yoga, diverse workshops, massages en muziek. En…er zijn workshops middenin de ongerepte natuur; op het strand en in de duinen! Ook aan de allerkleinsten is gedacht, die gaan op avontuur met kinderyoga. De kinderen hebben een eigen kindertent op het festival waar ze kunnen schilderen, spelen en dansen. Ze gaan zelfs op excursie door de duinen onder begeleiding van Natuurmonumenten!

Kinderyoga

Het beloofd een kleinschalig festival met een intieme sfeer te worden, toegankelijk voor jong en oud. Onder begeleiding van 17 hoog gekwalificeerde internationale yogadocenten kan je meer dan 12 verschillende yogavormen ontdekken, dus voor elk niveau wat wils.

Een ware mini-vakantie aan het einde van de zomer waar ruimte is voor excursies, kampvuurtjes, massages, lekker eten, muziek en heerlijk struinen langs de standjes met duurzame en Fairtrade yoga-artikelen en sieraden.

Bekijk het event op Buiten-Yoga.nl of  v
oor kaarten of meer informatie: www.yogafestivalschiermonnikoog.nl


Reguliere lessen Schiermonnikoog

Docent Josine verzorgd deze zomer ook wekelijkse outdoor yogalessen op Schiermonnikoog! 

Buiten yogales Schiermonnikoog

Plaats een reactie