Buiten-Yoga.nl en Yoga International magazine gaan samenwerken

PERSBERICHT

Buiten-Yoga.nl en Yoga International magazine gaan samenwerken 

 

ZEIST, 7 MEI 2019 - Het online platform Buiten-Yoga.nl, dat een volledig overzicht biedt van outdoor yogalessen, en het populaire tijdschrift Yoga International gaan samenwerken.. 

Buiten-Yoga.nl is een online platform gewijd aan yoga in de buitenlucht. Bezoekers van de website kunnen lessen zoeken én boeken in heel Nederland. Jennifer Schregel richtte de website in 2016 op, om meer mensen in aanraking te brengen met de unieke beleving van buiten-yoga én meer zichtbaarheid te creëren voor docenten die les geven in de buitenlucht. Dat bleek een gouden greep. Sinds de oprichting is het aantal buiten-yoga-activiteiten elk jaar verdubbeld.

 Yoga International

Genieten van yoga in de buitenlucht

Yoga International-uitgever Pepijn Dobbelaer is enthousiast over de samenwerking: “Jennifer zocht vorig jaar contact, met het idee onze krachten en expertise te bundelen. Dat sprak me meteen aan. Ik denk dat wij met ons grote bereik – niet alleen een magazine, maar ook een website – en netwerk in de yogawereld de toch al indrukwekkende groei van Buiten-Yoga.nl verder kunnen versnellen, zodat nóg meer mensen van yoga in de buitenlucht kunnen genieten.” 

 

yoga-international.nu/lente

 

Plaats een reactie