7 mei: dagje buiten spelen in vrijheid en verbinding

Een veelgehoorde vertaling van yoga is het verbinden met jezelf en anderen. Buiten-yoga.nl biedt een platform om yogadocenten en yogaliefhebbers te verbinden met elkaar. Buiten-Yoga heeft voor de opening van het Buiten-Yoga seizoen in We Unite een fantastische partner gevonden! Zij zijn een community die zich richten op samenwerkingen tussen mensen en organisaties en bieden diensten aan die het leven verrijken op het vlak van persoonlijke ontwikkeling, verdieping en zingeving.

Deze gezamelijke waarden brengen we nu samen in een heerlijke dag buiten op het strand van Zandvoort. Temidden van alle elementen in de natuur, organiseren Buiten-Yoga en We Unite op 7 mei van 11.00 tot 23.00 uur een dag voor verbinding en vrijheid ter ere van de opening van het outdoor yoga seizoen.

Opening Buiten-Yoga seizoen

Yoga & buiten spelen

Op 7 mei vieren we de lente. Een dag buiten en samen, onder leiding van bijzondere leraren die hun passie voor yoga, mindfulness en muziek delen. Een dag om buiten te spelen voor alle leeftijden op het strand van Zandvoort. Groot en klein kunnen springen op de trampoline, meelopen in de mindful strandwandeling of deelnemen aan één van de vele yoga- of creatieve workshops. Er is alle ruimte voor expressie, dus neem je vlieger, hoelahoep of gitaar mee en maak er een bijzondere dag aan zee van! Niets moet, alles mag! Er is een diner bij Azzurro en natuurlijk kan je ook heel de dag van de kaart te bestellen. Een dag voor het gezin, met je vriendinnen en vrienden om buiten te zijn aan het strand. Haren in de wind, zon op je huid en voetjes in het zand! Vier de lente en het leven met Buiten-Yoga en We-Unite!

Tickets zijn voor de early-bird prijs van €27,50 te verkrijgen (kinderen tm 16 jaar gratis) via de site van We Unite. De daghap is een heerlijke Indiase vega curry, die je nu al bij je ticket kan bestellen voor maar €8,- (op de dag zelf verkrijgbaar voor € 10,-).

Samen het leven vieren en genieten

Buiten-yoga.nl is een initatief om yogadocenten een centrale plek te bieden om lessen aan te bieden door heel Nederland. Yogaliefhebbers kunnen gemakkelijk een les zoeken en boeken op mooie plekjes in de natuur. Het is een netwerk waar iedereen welkom is die de liefde voor yoga en buiten spelen deelt. Verbinding, bewustwording en genieten van het leven, staan centraal in alle activiteiten die buiten-yoga uitdraagt. Verbinding online, om elkaar in de natuur te ontmoeten en de mat uit te rollen, op het water of heerlijk in het gras yoga te beoefenen!

We-Unite.nl is een platform om organisaties bij elkaar te brengen, waar diensten van hoge kwaliteit gratis te promoten zijn. Denk aan diensten die bijdragen aan menselijke groei en ontwikkeling, plezier voor iedereen, zoals: workshops, trainingen, retraites, evenementen (festivals, feesten), reizen, communities… altijd vanuit een samenwerkingsproject, gedeelde liefde voor het leven!

Flyer Buiten Spelen opening Buiten-Yoga seizoen

Plaats een reactie