3x eiland yogalessen deze zomer

Strandyoga op de Waddeneilanden 

Heb je deze zomer nog een tripje naar een van onze prachtige Nederlandse eilanden op de planning staan? Op Texel, Vlieland en Terschelling kan je je vakantie in eigen land combineren met heerlijke yogalessen in de buitenlucht. Voel het zand onder je voeten, de zon op je gezicht, de frisse eiland-wind door je haar en luister naar de geluiden van de natuur op de achtergrond. Op Terschelling kan je er zelfs een yoga retraite weekje van maken; tussen 16 juli en 19 augustus kan je elke dag van de week beginnen met een ontspannende strandyogales van Sinnestriel Yoga bij Formerum aan Zee. 

(Yoga) vakantie op de waddeneilanden

We hebben alle yogalessen op de Nederlandse eilanden incl. eiland tips alvast voor je op een rij gezet en wensen je een heerlijke (yoga) zomer toe! 

Yoga op Texel 

Strandyoga Texel

Yoga Oosterend Texel

Yoga Oosterend Texel

Texel tips

Als je deze zomer een bezoekje aan Texel op de planning hebt staan wil je zeker even langs Paal 33 (Kaap Noord). Hier geniet je onder het genot van een hapje of drankje van het fantastische uitzicht op Vlieland. Een prachtig rustig stuk strand waar je even lekker tot rust kan komen en uit kan waaien. En goed nieuws voor de dierenliefhebbers; honden mogen lekker mee het strand op. 

Wil je meer zien van de natuur op Texel? De Slufter is het bekendste natuurgebied van het eiland. Kreken met zout water stromen dwars door het gebied. Een deel van het gebied is afgesloten broedgebied, het andere deel is toegankelijk. Je waant je even in een ander land in deze prachtige omgeving! 

Op zoek naar een vakantiehuis op Texel? Op Texelduinen vind je de meest bijzondere vakantiewoningen op het eiland! 

Yoga op Vlieland

Yoga op Vlieland

Vlieland tips

Vlieland is een heerlijk auto vrij eiland om op de fiets te ontdekken, lange strandwandelingen te maken en nog veel meer leuks te ondernemen! 

Vlieland is de perfecte plek om zeehonden te spotten; vanaf de boot spot je ze in het water en/of op de zandbanken! Met de Vliehors Express ontdek je de meest westelijke punt van het eiland; ook wel de Sahara van het noorden genoemd. Een prachtige vlakte waar je in het zand teksten vind van de banden van de Vliehors Express. 

Banden Vliehors Expres

Voor een hapje en een drankje zit je goed bij Gestrand Vlieland, waar je kilometers over zee kijkt. En dan is er natuurlijk dé strandtent van Vlieland; 't Badhuys, die je zeker niet wilt missen tijdens je bezoek. 

Qua overnachtingsmogelijkheden zijn Hotel het Posthuys en en boutique hotel Badhotel Bruin goede opties. 

Yoga op Terschelling

Yoga op Terschelling

Terschelling tips

De lessen van Sinnestriel Yoga worden gegeven bij de ZandZeeBar, Formerum aan Zee. Een eigentijds strandpaviljoen, kleurrijke oosterse sfeer, lekker eten, eilander producten, goede muziek en mobielvrij! 

Als je op Terschelling bent, bezoek dan de Zelfpluktuin Groenhof. Hier pluk je zelf heerlijke duurzaam geteelde aarbeien, ander klein fruit en bloemen! 

Qua accommodatie is vakantiehuisje Florizand een absolute aanrader. En hippe en knusse woning, met een perfecte ligging tussen voor zowel een bezoek aan het strand als het centrum. Hotel Altijd Wad is op een geweldige plek middenin het dorp West-Terschelling is ook een absolute aanrader; een kleinschalig hotel met een ongedwongen sfeer! Liever genieten bij de boer? Bekijk Boerderij Spanjer!

 

Meer accomodatie tips op de Wadden eilanden

Voor meer accomodatie tips op de Wadden eilanden en nog veel meer leuke eiland tips, bekijk de website van Natuurlijk Noorden!

Plaats een reactie