Blog archief voor augustus 2017

Tips voor alle buiten-yogi’s en docenten van Yogastudio Ouddorp

Bellatrix van Wingerden

Naar aanleiding van de oproep van Buiten-Yoga om buiten-ervaringen te delen, heeft Bellatrix van Wingerden haar mooie verhaal opgeschreven. In deze blog vind je tips voor yogadocenten die buiten lessen geven of willen gaan geven en handige tips voor de yogacursisten.

“Het leek me meteen een leuk idee om een blog te schrijven voor de community Buiten-yoga. Yogales geven op het strand is één van mijn passies”, aldus Bellatrix. 

Eerste editie Yogafestival Schiermonnikoog: uitwaaien en bij jezelf komen

Kan je nog wel een lekker vakantie tripje gebruiken aan het einde van de zomer? Dit jaar is Schiermonnikoog van 8 tot en met 10 september het podium voor de eerste editie van het Internationale Yogafestival. Een festival voor iedereen; onervaren en ervaren yogi's kunnen opgaan in een gevarieerd programma.

Een mooie nieuwe samenwerking tussen onze eigen Buiten-Yoga docente Josine Olgers uit Schiermonnikoog en Open Yoga Studio uit Groningen. Toen Josine 4 jaar geleden haar eerste les buiten gaf aan haar eigen eilander groep, ontstond het idee voor dit festival. “De natuur is zo mooi in te zetten als metaforen voor het leven. Ik geef de lessen rondom thema's, zoals de aarde, water, vuur, lucht en ruimte. Connectie met de natuur en genieten van het leven op dit festival.” Aldus Josine.