Bedrijfsyoga

Yogales als onderdeel van een bedrijfsevent

Yoga blijft in populariteit groeien in Nederland; volgens onderzoek van Vereniging Yogadocenten Nederland zijn er zo'n 1.6 miljoen Nederlanders die yoga beoefenen. Yoga is toegankelijker en een breder publiek komt in aanraking met yoga omdat het ook buiten de muren van de yoga studio's wordt aangeboden. Yoga is geintegreerd in de lesroosters bij sportscholen en er zijn steeds meer bedrijven, organisaties en onderwijsinstellingen die yoga aanbieden aan hun medewerkers of leerlingen. Een geweldige trend, want yoga is een absolute toevoeging voor iedereen, en vooral als je een eenzijdig bewegingspatroon hebt met lange dagen op school of kantoor. 

In de buitenlucht - van buiten naar binnen

Yoga in de buitenlucht is heerlijk laagdrempelig en vanwege het speelse karakter geweldig als onderdeel van een bedrijfsevent. Lekker met je voeten in het zand of in het gras, het geluid van vogels om je heen en een briesje in je gezicht. De natuur - met alle afleidingen die daar bij horen - maakt het makkelijker om naar binnen te keren. En dat is nou precies waar het in yoga om draait. 

Buiten-Yoga.nl werkt nauw samen met yogadocenten door heel Nederland. Verschillende van onze docenten zijn inzetbaar voor bedrijfsyoga events. We stellen ze graag aan je voor. 

 

Regio Amsterdam 

Deborah Hoeks (Yoga Hands) 

Deborah heeft haar eigen massagepraktijk en geeft les in diverse yoga-stijlen; zoals zachte en rustige Yin Yoga of een actieve Ashtanga/ Power Yoga. 

Haar werk gaat in de breedste zin over het even terug te brengen naar jezelf en de basis; een reset-moment van rust en ontspanning te creëren! Door regelmatig even terug te stappen naar de staat van rust, even niets doen en zijn (Do-ing naar Be-ing), kan je veel (stress)klachten voorkomen en een stuk meer uit jezelf halen! 

In haar lessen stimuleert ze deelnemers om even weer meer te zijn dan onze gedachten oftewel een hoofd op een lichaam; werkelijk te voelen in het lichaam en bewust te worden van onze mogelijkheden.  

Deborah deelt met liefde haar passie voor yoga en heeft vele jaren ervaring in het lesgeven bij bedrijven en in het bedrijfsleven. Zijn er specifieke wensen, bewegings- of andere preventie plannen binnen het bedrijf? Neem contact op om te kijken waar er ruimte gecreërd kan worden via www.yogahands.nl

Neem contact op met Deborah.

Morene Dekker (M&M SUP) 

 M&M SUP heeft een vaste locatie op Blijburg die zeer geschikt is voor bedrijfsevents met SUP (Stand Up Padlle) lessen, SUP yoga lessen en strand yogalessen. 

M&M SUP bestaat sinds 2013. Omdat kwaliteit voorop staat werkt M&M SUP enkel met gecertificeerde instructreurs die naast het geven van de ‘floating yoga’ ook iedereen het suppen bijbrengen. Bij ons is sup yoga dan ook eerder sup en yoga omdat wij juist die combinatie van suppen én yoga erg leuk vinden en dynamischer. Tevens worden er wekelijks regular sup classes, follow up sup classes, sup trainingen en sup tours gegeven en georganiseerd. Deze zomer zal ook sup pilates worden toegevoegd aan het aanbod. Onze vaste locatie is nèt buiten de stad op het weidse strand Blijburg vanuit waar we zo het water opgaan en tussen de vogels en het groen links en rechts genieten van de natuur en stilte tijdens het suppen en de sup yoga lessen. 

Neem contact op met Morene. 

Belle Jansen (Leela Yoga) 

Door de combinatie van yoga (asana), ademhalingsoefeningen (pranayama) en mindfulness brengt Belle een zen-moment tijdens de werkdag, zodat je daarna weer met frisse energie aan de slag kunt. Een wekelijkse yogales met je team zorgt voor sociale binding en verhoogt de concentratie, productiviteit en het werkplezier. De les kan aan het begin of eind van de werkdag gehouden worden, in de lunchpauze, voor een vergadering of aan het eind van de middag om de namiddag-dip te voorkomen. 

Tijdens de groepslessen op kantoor komen handige tools en technieken aan bod, die daarna ook makkelijk achter het bureau zelf uit te voeren zijn. Zo creëer je ook de rest van de week een gezondere werkplek.

Belle neemt in haar Leela Yoga bakfiets alle benodigdheden mee om bij jullie op kantoor de yogales te verzorgen. De ruimte is geen probleem, daar bedenken we samen een goede oplossing voor. Bij mooi weer kunnen de sessies uiteraard ook buiten plaatsvinden. Meer info vind je op haar website Leela Yoga.  

Neem contact op met Belle.

 Wilma Werkheim

Wilma is sinds 10 jaar werkzaam als yogadocente, personal trainer en coach. Haar lessen geeft ze het liefst buiten. Buiten spelen is van jongs af aan iets wat ze heerlijk vindt. En nu gebruikt ze het speel element in al haar (bedrijfs yoga) lessen en coach sessies! 

Neem contact op met Wilma.

 

Regio Utrecht 

Rhea Stiekema (Rhe-Set

Rhea Stiekema

Rhea is al vanaf de start van Buiten-Yoga.nl bij het platform betrokken. Buiten zijn zit in Rhea haar bloed; van skilessen in Zwitserland tot stiltewandelingen in de natuur, slacklinen en heerlijke outdoor (flow) yoga, bij Rhea ben je aan het juiste adres! Rhea geeft onder andere les voor yoga studio Vin-Von, die in juli & augustus outdoor wekelijks outdoor lessen aanbieden in Nieuwegein en in Bloemendaal aan Zee.

Neem contact op met Rhea. 

Kelly Post (YogaTijd)

Kelly geeft naast haar buiten lessen ook les bij Yoga Point Leidsche Rijn. Kelly: "Yoga betekent voor mij balans in je leven. Yoga is er altijd voor je en kan precies bieden wat je op dat moment nodig hebt. Of dat nou energie is of juist rust. Ik ben heel dankbaar dat ik mijn passie heb gevonden en dat ik deze mag delen met anderen en dan ook nog in de buitenlucht!"

Neem contact op met Kelly. 

 

Regio Den Haag 

Biddy Messchaert (YogaVayu

Biddy Messchaert

Biddy van Yoga Vayu geeft elke week les op een terras op de Scheveningse Pier. Daarnaast geeft ze wekelijks les bij een aantal Yoga studio’s, sportscholen en op locatie. Elke week geeft ze bijvoorbeeld les op een dagbestedingslocatie voor mensen met traumatisch hersenletsel. Biddy werd verliefd op yoga toen ze merkte wat het voor haar deed, fysiek maar ook mentaal. Ze voelde zich zoveel beter vanaf het moment dat ze regelmatig op de yoga mat stapte, dat ze dat gevoel wilde delen met andere mensen. Of je nu lekker in je vel zit, of je misschien even minder lekker voelt. Of je lichaam nu gezond is, of je juist te maken hebt met fysieke uitdagingen. Yoga is voor iedereen en Biddy denkt dat Yoga iedereen een heerlijke ervaring kan zijn. Met of zonder Yoga ervaring, iedereen is welkom op de mat. Biddy geeft onder andere les in Yoga Flow, Yoga Nidra en Restorative Yoga. Een combinatie van deze vormen van Yoga is ook heel goed mogelijk!

Steeds meer bedrijven zien gelukkig in dat iedereen er baat bij heeft als de werknemers zich goed voelen. Met de bakfiets en yoga matten kan Biddy naar jullie toe komen in de regio Delft en Den Haag. Op kantoor als je dat wilt, of misschien juist ergens buiten. We kunnen ook afspreken op de Pier in Scheveningen of in Womanhood studio in het centrum van Delft.

Neem contact op met Biddy.

 

Regio Haarlem 

Alle van der Wal (Free Your Passion

Alle is yogadocent én golfsurfer. Yoga en Surfen zijn de grootste passies in zijn leven. Toen hij 25 jaar was, verliet hij Nederland en zijn vaste baan, om zich helemaal te kunnen richten op yoga en surfen in Frankrijk. Eenmaal terug in Nederland combineert Alle zijn kennis als maatschappelijk werker met zijn passie en levenservaring uit de yoga en het surfen. Hij begeleidt nu vele deelnemers op zoek naar hun passie.

Neem contact op met Alle.

 

Regio Alkmaar 

Nico Kruis (Flow of Yoga

Nico Kruis

Nico is in 2016 gestart met zijn eigen yogastudio Flow of Yoga in Castricum, waar hij naast de reguliere lessen in het zomerseizoen graag samen met zijn leerlingen de matten buiten uitrolt. En waar kan dat beter dan in de prachige duin- en bosrijke omgeving van Castricum? Je vindt Flow of Yoga direct aan de achterzijde van het station. En vanaf daar loop je zo het bos in!   

Neem contact op met Nico.

Anne Kluit (Flow of Yoga

Van kleins af aan was Anne al aan het dansen. Omdat ze haar danscarrière vroegtijdig moest beëindigen zocht ze een andere bewegingsvorm waarin ze haar ei kwijt kon. Tijdens een lange reis volgt ze een Ashtanga Vinyasa opleiding in Bali en viel alles op zijn plaats. Anne volgt haar hart; met die insteek is ze vorig jaar in Castricum komen wonen voor de liefde en heeft besloten zich volledig op haar yoga carrière te richten. Inmiddels is Anne een vast gezicht bij Flow of Yoga en doceert ze verschillende yogavormen.

Neem contact op met Anne. 

Volledig verzorgd bedrijfsevenement

Buiten-Yoga.nl werkt samen met verschillende locaties en partners, waardoor we ook kunnen voorzien in de organisatie van volledige bedrijfsevents met een sportieve en gezonde inslag. 

Meer weten? Neem contact met ons op via info@buiten-yoga.nl