Ambassadeurs

Verspreiden van het #buitenspelen gevoel

Alle docenten die lessen buiten aanbieden zijn in zekere zin ambassadeurs van Buiten-Yoga. Samen vormen we een community met als doel mensen te inspireren om Nederland op hun yogamat te ontdekken. En om hen op deze wijze te verbinden met elkaar, met zichzelf en de natuur. 

Door gezamenlijk ons enthousiasme over het buiten beoefenen van yoga te delen, kunnen we het 'buiten-virus' nog veel beter verspreiden. Kortom, door samen te werken kunnen we steeds meer mensen in Nederland in aanraking brengen met yoga in de natuur. En dat is waar onze ambassadeurs ons bij helpen! 

Onze ambassadeurs

Buiten-Yoga.nl werkt nauw samen met een aantal enthousiaste ambassadeurs. Onze ambassadeurs vind je o.a. op onze events en je zult regelmatig inhoudelijke bijdrages voorbij zien komen in de vorm van blogs of andere leuke buiten-activiteiten. Ze dragen Buiten-Yoga.nl een warm hart toe en helpen ons om een groter bereik te creëren voor het platform. 

We stellen jullie graag voor:

Nico Kruis 

Nico Kruis

Nico is in 2016 gestart met zijn eigen yogastudio Flow of Yoga in Castricum, waar hij naast de reguliere lessen in het zomerseizoen graag samen met zijn leerlingen de matten buiten uitrolt. En waar kan dat beter dan in de prachige duin- en bosrijke omgeving van Castricum? Je vindt Flow of Yoga direct aan de achterzijde van het station. En vanaf daar loop je zo het bos in!  

Rhea Stiekema 

Rhea Stiekema

Rhea is al vanaf de start van Buiten-Yoga.nl bij het platform betrokken. Buiten zijn zit in Rhea haar bloed; van skilessen in Zwitserland tot stiltewandelingen in de natuur, slacklinen en heerlijke outdoor (flow) yoga, bij Rhea ben je aan het juiste adres! Rhea geeft onder andere les voor yoga studio Vin-Von, die in juli & augustus outdoor wekelijks outdoor lessen aanbieden in Nieuwegein en in Bloemendaal aan Zee. Lees meer over Rhea op haar website.

 Maartje Derksen

Maartje Derksen

Master in Happiness. Oftewel, leer meester te worden van je eigen geluk. Maartje wijst je daarin de weg. Zij heeft het beste van positieve psychologie, mindset training en persoonlijke ontwikkeling samengevoegd in één training, de Masterclass in Happiness. Een superleuke, toegankelijke en praktische tweedaagse training. Je krijgt tools, tips, mindset teachings en je wordt gecoacht. Na deze twee dagen ervaar je blijvend meer invloed op je leven, meer overzicht, meer geluk, meer zelfvertrouwen en meer plezier.

 Naast de Masterclasses kan je bij Maartje ook terecht voor 1 op 1 outdoor coaching. Happy mind + Happy body = Happy Life. 

Wilma Werkheim 

Wilma is sinds 10 jaar werkzaam als yogadocente, personal trainer en coach. Haar lessen geeft ze het liefst buiten. Buiten spelen is van jongs af aan iets wat ze heerlijk vindt. En nu gebruikt ze het speel element in al haar lessen en coach sessiesLees meer over Wilma in een interview met haar op de Buiten-Yoga blog.

Irene Vos 

Irene Vos

Yogadocente Irene Vos verzorgt tijdens de zomer de losse Buiten-Yogalessen op natuurcamping de Lemeler Esch. Op 21 juli gaat op deze camping ook haar Yoga Camp 2018 van start. Hier kan je 7 dagen genieten van een prachtig programma vol met yoga, natuur en heerlijk eten! Irene lanceert in 2018 ook een online Critical Alignment programma, waarin ze je de basis beginselen van Critical Alignment meegeeft. Die wil je niet missen!  

Belle Jansen

Belle Jansen

Yoga heeft Belle getransformeerd in een veel gezonder, sterker en gelukkiger mens. Het beoefenen van yoga zorgt ervoor dat zij zich meer geaard en ontspannen voelt ondanks het drukke leven dat zij leidt. Yoga brengt Leela (Sanskriet voor speelsheid, plezier) in Belle's dagelijks leven. Niet te veel nadenken en jezelf niet te serieus nemen, maar een gevoel van vrijheid hebben zorgt ervoor dat je veel spanning kunt loslaten. 

In 2015 heeft Belle in Thailand een yogaopleiding gevolgd. Na twee jaar lesgegeven te hebben op verschillende plekken in Zuidoost-Azië en Nieuw-Zeeland, is zij inmiddels weer gevestigd in Amsterdam. Naast de groepslessen die Belle in verschillende studio's geeft, bezorgt zij ook yoga op kantoren in Amsterdam met haar bedrijf Leela Yoga

 

 

Anne Kluit

Van kleins af aan was Anne al aan het dansen. Omdat ze haar danscarrière vroegtijdig moest beëindigen zocht ze een andere bewegingsvorm waarin ze haar ei kwijt kon. Tijdens een lange reis volgt ze een Ashtanga Vinyasa opleiding in Bali en viel alles op zijn plaats. Anne volgt haar hart; met die insteek is ze vorig jaar in Castricum komen wonen voor de liefde en heeft besloten zich volledig op haar yoga carrière te richten. Inmiddels is Anne een vast gezicht bij Flow of Yoga en doceert ze verschillende yogavormen. Naar aanleiding van de opening van het Buiten-Yoga seizoen geeft Anne haar woensdagavond lessen voor Flow of Yoga in de zomermaanden op het dakterras van Huis van Hilde.

Alle van der Wal

Alle is yogadocent én golfsurfer. Yoga en Surfen zijn de grootste passies in zijn leven. Toen hij 25 jaar was, verliet hij Nederland en zijn vaste baan, om zich helemaal te kunnen richten op yoga en surfen in Frankrijk. Eenmaal terug in Nederland combineert Alle zijn kennis als maatschappelijk werker met zijn passie en levenservaring uit de yoga en het surfen. Hij begeleidt nu vele deelnemers op zoek naar hun passie. In de zomermaanden verzorgd Alle op woensdag avond en zondag ochtend Buiten-Yoga lessen bij Tijn Akersloot in Zandvoort. Lees meer over Alle op zijn website.

Biddy Messchaert

Biddy begon met yoga op aanraden van haar fysiotherapeut en was op slag verliefd! De liefde groeide snel en ze wilde het heerlijke gevoel dat yoga haar gaf delen! Biddy gebruikt haar yogalessen om jou te helpen je goed te voelen op de mat! Ze gelooft erin dat we altijd, hoe we ons op dat moment ook voelen, iets kunnen vinden op de yoga mat dat goed en fijn voelt!

Biddy geeft les in de omgeving Delft en Den Haag. Elke zaterdag is ze te vinden op de Pier in Scheveningen waar we op ons privé terras boven de zee met een Slow Flow het weekend beginnen! Er is weinig lekkerder dan Savasana met het geluid van de zee onder je en het gevoel van de opwarmende zon op je gezicht! Daarnaast vind je me ook op evenementen in de buurt van Scheveningen, waar ik yoga lessen op basis van donatie geef! Salt Market & Summer of Love zijn twee van de evenementen waar ze te vinden is. 

Ingrid van Gestel

Ingrid is sinds 2017 betrokken bij Buiten-Yoga. Zo was ze zowel dit jaar als afgelopen jaar te vinden bij de opening van het Buiten-Yoga seizoen. In de zomermaanden geeft Ingrid lessen op het Zuidstrand in Zandvoort. En in de wintermaanden organiseert ze graag yoga & ski vakanties. Een echt buitenmens dus! Naast het geven van yogalessen ben je bij Ingrid ook aan het juiste adres voor een introductie in de Capoeira; wat ons betreft een heerlijke toevoeging op yoga! 

Morene Dekker

Morene Dekker

Morene Dekker is van oorsprong free lance journaliste en PR dame en is sinds 2011 besmet met het sup (stand up paddle) virus. Ze besloot in 2011 het roer om te gooien en startte de eerste sup school in Nederland in Amsterdam M&M SUP Amsterdam. Al snel kwamen mensen vanuit heel Nederland deze relatief nieuwe watersport uit proberen en werd sup langzamerhand bekender en verhuisde de supschool vanuit de slaapkamer naar een zeecontainer waar 10 sups in konden worden opgeslagen. In Amerika was sup al een stuk populairder en vanuit daar waaide ook sup yoga over naar Nederland. Sinds 2013 bied M&M SUP wekelijks ook sup yoga lessen aan, voor alle niveaus. Omdat kwaliteit voorop staat werkt M&M SUP enkel met gecertificeerde instructreurs die naast het geven van de ‘floating yoga’ ook iedereen het suppen bijbrengen. Bij ons is sup yoga dan ook eerder sup en yoga omdat wij juist die combinatie van suppen én yoga erg leuk vinden en dynamischer. Tevens worden er wekelijks regular sup classes, follow up sup classes, sup trainingen en sup tours gegeven en georganiseerd. Deze zomer zal ook sup pilates worden toegevoegd aan het aanbod. Onze vaste locatie is nèt buiten de stad op het weidse strand Blijburg vanuit waar we zo het water opgaan en tussen de vogels en het groen links en rechts genieten van de natuur en stilte tijdens het suppen en de sup yoga lessen.

Kelly Post

Kelly Post Vlinderhof yoga

Kelly geeft met veel plezier buitenyoga op een prachtige locatie: de Vlinderhof in het Maximapark in Leidsche Rijn. De zonsondergang maakt de yogales op deze plek extra bijzonder. Daarom verschuiven de lestijden mee met de zonsondergang. Bekijk hier haar lessen.

Kelly: "Yoga betekent voor mij balans in je leven. Yoga is er altijd voor je en kan precies bieden wat je op dat moment nodig hebt. Of dat nou energie is of juist rust. Ik ben heel dankbaar dat ik mijn passie heb gevonden en dat ik deze mag delen met anderen en dan ook nog in de buitenlucht!"

Volg haar op www.yogatijd.nl of op facebook @Yogatijd. Naast de buitenlessen geeft Kelly ook les bij Yoga Point Leidsche Rijn.

Ook ambassadeur worden voor Buiten-Yoga.nl? 

Neem even contact met ons op via info@buiten-yoga.nl